22 Sep 2011

Tempahan Bulan Ramadhan 2011

Salam... Entry yang lepas saya ada cerite sikit perihal My Hubby dan anak bongsu saya... Hari ni saya nak share produk yang di tempah customer saya lak... Antara yang mendapat sambutan cam last2 year jgk... Kek Lapis laa... Kek Lapis ni kebanyakkannyer Singaporean yg order...
Jom Layanzzz pictures Kek Lapis saya yang biasa - biasa ajer ni yer... Kepada semua CUSTOMER yang menempah tempoh hari TERIMA KASIH daun keladi... Kalau sedap order la lagi...




Picture kat atas dan kat bawah ni, pic Kek Lapis Asam Manis ( Hijau color ) dan Kek Lapis Choc ( Red color ) Yang warna Coklat vanila tu Kek Lapis Prune...




Picture kat bawah ni pulak Kek Lapis Blueberry... Memang bessstt bangat rasa kek ni... Kata customer laa...hihihi... Tak tau la kan kat mana yang bestnyer, maybe sbb kat layer dia tu saya guna BlueBerry filling bukan perisa blueberry ( blueberry paste ) tau...




Picture kat bawah ni pulak pic Big Boss ( My Hubby ) tgh check stock... hihihi... Mmg ini jer ler keje dia, kira stock... Sblm dia tido, mesti dia akan check stock utk dia hantar esok hari...




Okey la... Itu ajerlah untuk entry kali ni... Bukan apa panjang2 celoteh kang penat lak nak baca ye tak??? hehehe... Salam Sayang wat semua pembaca entry ni yer...
Wassalam...

No comments: