Kek 3 tier ini ditempah oleh seorang kenalan di Singapore pada bulan November 2010 yang lepas untuk perkahwinan anak saudaranya. Keistimewaan pada kek ini ialah, kek di dalamnya terdiri daripada kek lapis chocolate, lapis blueberry dan lapis prune. Kombinasi kek lapis ini dihiasi dengan hamparan steam butter cream berwarna putih dan berbunga merah menyerikan lagi ruangan hadapan pelamin mempelai dari Yew Tee, Singapore. Set ini dihias seawal jam 8 pagi hingga ke majlis makan berdamai untuk tatapan pengunjung. Berat keseluruhan kek ini dianggarkan melebihi 7 kilogram dan berharga RM 120 untuk setiap kilo kek edisi lapis steam butter cream.
Kek 3 Tier Menghiasi Persada Pelamin
1st Tier Dengan Kek Lapis Chocolate Di Dalamnya
2nd Tier Dengan Kek Lapis Blueberry Di Dalamnya
3rd Tier Dengan Kek Lapis Prune Di Dalamnya
No comments:
Post a Comment