25 Nov 2011

Apam Polka Dot Laagiii.....

Salam Jumaat semua...
Selamat bercuti sekolah pada anak2 yang sedang dalam cuti panjang... Bagi saya lak cuti sekolah ni rasanyer keje makin melambak2...huhuhu... Biasa la, time ni laa orang dok menempah untuk bertunang atau nak naik pelamin... Alhamdulillah!!! Rezeki jangan ditolak... Musuh jangan dicari... Ye tak??? kewkewkew...

Hai... Entah ter kenapa dalam minggu ni, org dok asyik menempah benda  alah comei ni... Mula2 tu syok juga sbb suka tgknyer kiut miut... Tapi kalo dah hari2 rasa bohsan melanda... Tooloongg!!! Walau apapun ini jg sebahagian daripada tanggungjawab... Akan ku laksanakan...hukhukhuk... Nasib baik my best friend a.k.a My Hubby ringan tulang tolong... Thanks By!!! Jom layanzzz pic2 benda alah ni...hihihi...







Comeikan smiley tu... Macam2 design ada, kebanyakkannyer belum sempat nak amik gambar tuan punyer order dah datang amik... Paling kelakau tu kartun Angry Bird pun ada... Macam2 karenah customer nihh... Tapi takpe, selagi terdaya  saya boleh buat, saya buatkan...







Haa... Cer tengok tu... Ini order dari Geng Setaman Sis Lin... Berkat + wat kudapan kenduri kawin adik bongsu dia... Dalam 700pcs Sis Lin order... Cuba bayangkan betapa jemunyer dok ngadap si comei ni tau...
Tapi bila saya dah siap packing haii,,,  hilang semua rasa penat tadi, bila lihat kecomeian nyer... Anyway, thanks Sis Lin...

Inilah antara order2 Apam Polka Dot dari awal cuti sampai la hari ini... Entry akan datang saya masukkan gambar Apam yang dah di make over jadi Angry Bird dan Lady Bird pulak... Lagi comei tau... kuikuikui...

Okey laa  untuk entry kali ni... Salam penuh kasih sayang kepada pembaca semua... Yang mana sudi FOLLOW blog saya ni jutaan terima kasih yang tak terhingga yer... Caayaanngg kat semua... Muaahhhh...
Wassallam....

3 comments:

Sis-Lin said...

thankx Azie..ramai yg tanya apam tu...dn Lin dg link juga no HP Azie.. :)

Azie Rizal said...

thanks to you too Lin... seminggu dua ni mmg minggu wat apam ajer...hehe...

sarah said...

camne nak buat apam nih???bleh bagi resepi tak???ada yang kata senang, apam ni berinti tak sis??